coachings training

 

 

coachingstrainingkop

Wat/Resultaten

De persoonlijke leerthema`s in de coach training kunnen zeer verschillend zijn, afhankelijk van je ambities en datgene wat relevant is voor de invulling en ontwikkeling van je beroep/taak. Jij bepaalt zelf het ontwikkelthema en resultaat. In mijn boek ‘Hoe boek voor de coach’, staan veel onderwerpen.

Mogelijke resultaten om aan te werken als coach:

vinke oranjeje werkt vanuit een coachende grondhouding en een eigen coachingsvisie en stijl
vinke oranjeje werkt ontwikkelingsgericht met het accent op ambitie, kracht en actie
vinke oranjeje werkt aan krachtig dynamisch contact waarbij je actief luistert en doortastende vragen stelt
vinke oranjeje zet coachingsvaardigheden in en werkt met verschillende coachingsmethodieken en coachingsmodellen
vinke oranjeje confronteert
vinke oranjeje vult doelgericht en gefaseerd een coachingsgesprek en coachingstraject in.

Hoe

In de coach training werken we aan een eigen coachingsvisie, een coachende houding, een stevige relatie, coachingsvaardigheden en met coachingsmethodieken en coachingsmodellen. We wisselen actie af met reflectie en theorie. We oefenen zeer gericht tijdens de training. Daarnaast ga je in de praktijk aan de hand van eigen actiepunten en opdrachten aan de slag. We gebruiken een verscheidenheid aan erkende methodieken en modellen, waarbij we ons laten leiden door de motto’s “waar afwijken mogelijk is zal creativiteit ontstaan” en “als het werkt is het goed”. We maken daarbij veelvuldig gebruik van het ‘Hoe boek voor de coach’. We vullen doelgericht en gefaseerd een coachingsgesprek en traject in. We gebruiken wat er gebeurt in het moment als belangrijk werk/leermateriaal. We werken met de ambitie, kracht en kwetsbaarheid van jezelf als coach en van de gecoachte en met de kracht en dynamiek van de coachingsrelatie. Tijdens deze coach training zet ik mijn ervaring en kennis gericht in waarbij ik soms vis geef maar je vooral zelf leer vissen.

Investering

De Coach training wordt op maat gemaakt. De training duurt 1 tot 8 dagen, afhankelijk van de wensen, startsituatie, doelen en financiële bestedingsruimte.

Interesse?

Neem contact op voor een telefonisch oriënterend gesprek, via 06-10226028. Of vul onderstaand formulier in en ik neem contact met jou op.

Aanvullend

 

individuelecoachingbutton small
teamcoachingbutton small
intervisiecoachingbutton small
coachleiderschapstrainingbutton small
sparringpartnerbutton small
coach training interesse
coach training home
coach training contact