teamcoaching

 

 

teamcoaching kop

 

Wat/Resultaten

Tijdens team coaching kunnen de leerthema`s en beoogde resultaten zeer verschillend zijn. Alles wat voor het team(lid) relevant kan zijn voor het bereiken van de teamresultaten. Tijdens team coaching bepaalt het team het thema en resultaat. In mijn boek ‘Hoe coach ik mijn team’, staan veel onderwerpen. Mogelijke resultaten om aan te werken als team:

vinke oranjeje werkt alleen samen waar dit zinvol is voor de te bereiken resultaten
vinke oranjeje werkt doelgericht vanuit teamambitie, -kracht en -acties aan teamresultaten
vinke oranjeje investeert  in jullie relatie en je gebruikt de kracht van de verschillen in het team
vinke oranjeje gaat  effectief om met tegenslag en tegenstellingen
vinke oranjeje begrijpt en beïnvloedt  elkaars gedrag vanuit wat er speelt tussen elkaar en in de context
vinke oranjeje communiceert en leert effectief

Hoe

We starten altijd bij wat het team wil en kan, met inachtneming van de opdracht en kaders vanuit de organisatie. We stellen vast wat in het team de mate van onderlinge afhankelijkheid is, met betrekking tot het bereiken van de beoogde resultaten. Is deze gering dan is het beperken van het samenwerken een reële optie. Tijdens team coaching werken we aan team-eigenaarschap om via ambitie en kracht en actie, de teamresultaten te bereiken. We onderzoeken en experimenteren om tot stevige teamkeuzes en acties te komen. We gebruiken een verscheidenheid aan methodieken en modellen, zie ook mijn boek ‘Hoe coach ik mijn team’. Nog belangrijker: we gebruiken wat er zich voordoet als we samenwerken als werk/leermateriaal.

Investering

Het teamcoachingstraject wordt op maat gemaakt. De team coaching duurt 1 tot 5 bijeenkomsten van 2 à 8 uur, afhankelijk van de wensen, startsituatie, doelen en financiële bestedingsruimte.

Interesse?

Neem contact op voor een telefonisch oriënterend gesprek, via 06-10226028. Of vul onderstaand formulier in en ik neem contact met jou op.

Aanvullend

 

individuelecoachingbutton small
intervisiecoachingbutton small
coachtrainingbutton small
coachleiderschapstrainingbutton small
sparringpartnerbutton small