sparring partner

 

 

sparring partner koptekst

Wat/Resultaten

De De kernthema`s bij deze invulling van management coaching zijn ‘coachen’ of ‘coachend leidinggeven’. Daaruit voortvloeiend kunnen er verschillende andere ontwikkelthema`s aan bod komen. Als managementteam, op lager,midden of hoger kader, bepalen jullie zelf de ontwikkelthema`s en resultaten. We werken aan een stevige eigen visie op coachen / coachend leidinggeven en aan hoe deze te implementeren in de organisatie. Afhankelijk van de wensen onderzoeken we samen hoe de verschillende aspecten (structuren, systemen, strategie, managementstijl, cultuur, en gedrag van medewerkers) elkaar kunnen versterken.

Hoe

In het managementteam coaching traject zal ik vooral als coach en sparring partner fungeren. We werken via een open dialoog waarbij we informatie uitwisselen, brainstormen en ons contact verdiepen en versterken. We zijn erop gericht dat je als managementteam een eigen visie op coaching/coachend leidinggeven ontwikkelt en tot richtlijnen komt voor de implementatie ervan binnen de organisatie, divisie of afdeling. Naast een vragende houding kun je hierbij, vanuit mijn ervaring met en visie op coachen, een stevig adviserende rol verwachten. Aangezien goed voorbeeld doet volgen werken we er aan dat wat je als managementteam wilt uitdragen, ook zelf laat zien in je gedrag. Als naslagwerk maken we gebruik van de boeken Hoe coach ik mijn team?, Het grote boek over coachend leidinggeven en het Hoe boek voor de coach.

Investering

Dit gezamenlijk verdiepingstraject wordt op maat gemaakt en bestaat uit 1 tot meerdere bijeenkomsten van 2 à 4 uur. afhankelijk van de wensen, startsituatie, doelen en financiële bestedingsruimte.

Interesse?

Neem contact op voor een telefonisch oriënterend gesprek, via 06-10226028. Of vul onderstaand formulier in en ik neem contact met jou op.

Aanvullend

 

individuelecoachingbutton small
teamcoachingbutton small
intervisiecoachingbutton small
coachtrainingbutton small
coachleiderschapstrainingbutton small