Joost Crasborn - Coaching en Training

Senior coach en trainer. Auteur van coachingsboeken.

Joost Crasborn - Coaching en Training

Mijn aanpak zorgt voor eigenaarschap en een duurzaam resultaat. Ik coach je als individu of team zodat je vanuit je ambities en kracht zelf uitdagingen aangaat en tot acties en oplossingen komt die werken. Ik werk aan een stevige relatie waarin we open en direct zijn en we ontwikkelingen nauwgezet volgen en ervan genieten.

De eigen werkervaringen en wat zich aandient tijdens de sessie is ons belangrijkste leer/werkmateriaal. We kijken ervaringen recht aan en (v)erkennen daarin in en externe krachtenvelden en patronen. HOE  als individu of team, vanuit je opdracht en kaders, je plek innemen via je ambitie, capaciteiten en positie/invloed? Naast actie nemen we tijd voor rust en reflectie om tot duurzame oplossingen te komen. ‘Wat leer je van de successen en missers en hoe neem je dat mee?’

Ik werk met een mix van erkende methodieken en modellen. Ik laat me daarbij graag leiden door de motto’s ‘waar afwijken mogelijk is zal creativiteit ontstaan’, ‘als het werkt is het goed’ en ‘niet de aantrekkelijke  ideeën en plannen maar de simpele vasthoudende acties maken het verschil’.

Vanzelfsprekend breng ik mijn persoon, visie en expertise in. Je krijgt heerlijke vis, echter ik leer je vooral zelf vissen. Aangaan, vallen, opstaan en lerend en met vertrouwen doorgaan is dé garantie voor eigen benaderingen die duurzaam werken. Al doende ervaar je wat werkt en past. Steeds brengen we de focus terug naar de doelen en de eigen en gezamenlijke kracht en invloed.  ‘Gras groeit niet sneller als je eraan trekt’.

Hoe doe je stap na stap, als individu of groep dat wat werkelijk het verschil maakt om resultaten te boeken? Hoe versterk je jezelf, elkaar en de organisatie? Als regisseur van je eigen ontwikkeltraject als individu of groep, bepaal jij de agenda en de koers. Hierin zal ik je actief faciliteren.

Neem gerust contact op. We zorgen samen voor een concreet traject met impact. Ik heb nog ruimte!

Ruim 25 jaar ervaring met het coachen van individuen en teams.

Als trainer ruim ervaring (o.a. bij S&N) in het geven van trainingen over individuele en teamcoaching, (coachend) leidinggeven, samenwerken en persoonlijke effectiviteit en verandermanagement.

 

logovoorcontact