kop intervisie coaching

 

 

waarom intervisie

Wat/Resultaten

Tijdens intervisie coaching kunnen de persoonlijke leerthema`s en beoogde resultaten zeer verschillend zijn. Dit is afhankelijk van je ambities en datgene wat relevant is voor de invulling en ontwikkeling van je beroep/taak. Jij bepaalt zelf het thema en resultaat. Daarnaast stel je als intervisiegroep leerthema`s en resultaten vast waar je als groep aan wilt werken.

Mogelijke resultaten om aan te werken als  intervisiegroep/deelnemer :

vinke oranjeje komt op voor je belangen, bent helder in je grenzen en blijft goed in verbinding met anderen
vinke oranjeje communiceert effectief (onderhandelen, feedback geven, beïnvloeden, profileren, luisteren)
vinke oranjeje hebt een goede werkbalans waarbij je veel uitdagingen aangaat en stress adequaat hanteert
vinke oranjeje past effectief timemanagement toe (plannen, prioriteiten, delegeren, organiseren, beïnvloeden)
vinke oranjeJe werkt en leert doelgericht en gefaseerd

Hoe

Als intervisiegroep bepaal je naast de inhoud, de werkwijze samen. Je bent gericht  op het oplossen van het ingebrachte probleem en vooral ook op wat je ervan kunt leren. Je legt het  accent  op een vragende  i.t.t. een adviserende houding. Als intervisiegroep leer je doelgericht samenwerken en leren via verschillende methodieken om het beste met en bij elkaar naar boven te halen, zie ook mijn boek ‘Hoe coach ik mijn team’. Je ontwikkelt je als groep waarbij je datgene wat er ter plekke gebeurt als werk/leermateriaal gebruikt. Als coach ondersteun ik het leren/leren van de intervisiegroep. Daardoor is de intervisiegroep meer en meer instaat om zelfsturend en zelf lerend de ontwikkeling van de groep en de individuen vorm te geven.

Investering

Het intervisiecoachingstraject wordt op maat gemaakt. Het traject bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten van 2 á 3 uur, afhankelijk van de wensen, startsituatie, doelen en financiële bestedingsruimte.

Interesse?

Neem contact op voor een telefonisch oriënterend gesprek, via 06-10226028. Of vul onderstaand formulier in en ik neem contact met jou op.

Aanvullend

 

individuelecoachingbutton small
teamcoachingbutton small
coachtrainingbutton small
coachleiderschapstrainingbutton small
sparringpartnerbutton small