Wat heb ik je te bieden

Vele jaren werkervaring als coach en senior trainer. Hierin werk ik met leidinggevenden en medewerkers op midden en hoger niveau. Zowel voor organisaties als zelfstandige professionals uit verschillende branches.

Vanuit mijn passie voor het vak coachen heb ik mijn visie, kennis en ervaring uitgewerkt in verschillende boeken. Het ‘Hoe boek voor de coach’ is een van de best verkochte coachboeken in Nederland. Ik sta bevlogen in mijn werk waarin ik visie, kwaliteit en plezier verbind.

Wat kenmerkt mijn visie en stijl

We starten vanuit vertrouwen en overeenstemming over wat je wilt bereiken en hoe we dat willen doen. Jij bepaalt de agenda en koers. We investeren in een stevige relatie die een stootje kan hebben.

We richten ons op je ambities, kracht en realiteit. Nog belangrijker, we gaan ervoor dat je hier acties aan verbindt. We werken vooral met datgene wat zich voordoet tijdens de coachingssessie/training omdat daar vaak de meeste winst te behalen valt.

Natuurlijk werk ik volgens de erkende methodieken en modellen. Ik laat me daar graag leiden door “waar afwijken mogelijk is zal creatieviteit ontstaan”.

Verder hou ik het graag praktisch en simpel en ga dieper waar dat voor jou werkt. Kleine veranderingen hebben vaak grote impact.

Ik geniet als we samen goede momenten hebben en als jij werkelijk grenzen verlegt. Waardoor jij voldoening ervaart en resulaten boekt vanuit jouw waarden, ambitie en kracht. In coachingstermen: “resultaten door het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen”.

quote

Voor meerdere ervaringen en aanbevelingen
klik hier door naar mijn linkedin pagina.

 

Werkervaring

Bij Schouten&Nelissen heb ik in 14 jaar 12 verschillende open trainingen gegeven aan meer dan 2000 deelnemers. Zowel voor leidinggevenden, medewerkers als zelfstandige coaches, adviseurs, ondernemers. Veelal functionerend op midden en hoger niveau, uit alle denkbare branches. De trainingen:

Leergang Coach
Praktische coachingsvaardigheden
Coachend leidinggeven
Regisseur van uw eigen loopbaan
Leergang professioneel leidinggeven
Leidinggeven aan professionals
De leidinggevende als teamcoach
Timemanagement
Persoonlijke Effectiviteit
Oriënteren op en beginnen met leidinggeven
Onderhandelen en Conflicthantering
Verandermanagement

De afgelopen 25 jaar heb ik ruime ervaring met het coachen van mensen in verschillende posities uit verschillende branches.

joost crasborn coaching 3